הגיל השלישי
  הדור השלישי >> חזה עוף בתנור

הגעת לגיל שמותר ...להנות מהחיים! הצטרף אלינו

 
מתכון מומלץ השבוע

חזה עוף בתנור

אין דברים כאלה, מתכון פשוט וקל והטעם חזרה עוף נימוך בפה. נסו אל תוותרו מה שחשוב מאוד במתכון הזה - זמנים אסור !!!!! לתת לעוף להיות יותר מ- 15-17 דקות בתנור אחרת הוא מתייבש.

המצרכים

2 חזה עוף שלם חתוך לשניים
4-5 בצלים
3 שיני שום
חופן יפה של עלי סלרי
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס סויה רצוי קוקימן
חצי כוס סילאן
חצי כוס מים
4 כפות שמן

 

אופן ההכנה

להכנת המרינדה
שמים במג'ימיקס את כל המצרכים למעט חזה העוף והבצלים וטוחנים.
טועמים ומתאימים לטעם שאתם אוהבים, יותר מלוח הוסיפו סויה, יותר מתוק הוסיפו סילאן.

שימו בכלי פיירקס את העוף ועליו המרינדה ושימו מכוסה במקרר.

להכנת הבצל
לאפות בתנור על 180 מעלות עם מעט שמן זית מלח פלפל אפשר קמצוץ טימין
עד שהצלים משחימים מעט

לפני הארוחה
מוציאם את העוף מהמקרר ומוסיפים לו את הבצלים האפוייםמחממים תנור ל 250 מעלות
כשהתנור חם מכניסים את העוף
ל  - 15-17 דקות בתנור (לעבוד עם טיימר שהעוף לא התייבש)

 

 בתיאבון !!! ואל תשכחו ללקק את האצבעות.

 


הוסף תגובה





כל הזכויות שמורות לאתר הדור השלישי