הגיל השלישי
  הדור השלישי >> פשטידת כרישה ותרד

הגעת לגיל שמותר ...להנות מהחיים! הצטרף אלינו

 

פשטידת כרישה ותרד

פשטידת כרישה ותרד תמיד מוצלחת לאירוח או סתם לכל סיבה אחרת והעיקר קלה להכנה, מזינה וטעימה.

מרכיבים: כרישה (החלק הלבן פרוס דק), עלי תרד, 300 גר גבינת פטה, 1.5 כוסות פרמזן, 200 גר' יוגורט, כוס קמח, בצל אחד קצוץ, 50 גר חמאה, שמן זית, 0.5 כפית סודה, פלפל שחור, מלח, 3 ביצים, שמיר ואורגנו.

אופן ההכנה: מחממים את השמן הזית והחמאה במחבת מוסיפים את הבצל, הכרישה והתרד ומאדים עשר דקות עד שהירקות מתרככים מסירים מהאש ומניחים בצד שיתקרר.

בקערה טורפים את הביצים מוסיפים את גבינת הפטה, כוס פרמזן והיוגורט ומערבבים. מנפים לקערה את הקמח ואבקת הסודה. מערבבים ומוסיפים את השמיר והאורגנו והפלפל. מערבבים ומוסיפים את הכרישה, הבצל והתרד. משמנים תבנית ושופכים את התערובת לתבנית ויוצקים מעל את מחצית הכוס הפרמזן שנותרה ואופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות כ- 45 דקות.


הוסף תגובה





כל הזכויות שמורות לאתר הדור השלישי