הגיל השלישי
  הדור השלישי >> אפונה

הגעת לגיל שמותר ...להנות מהחיים! הצטרף אלינו

 

אפונה

תוספת קלה להכנה, מזינה וטעימה. מומלץ להגיש עם אורז.

המצרכים:
שקית אפונה קפואה
1 בצל
כף אבקת מרק בצל
כף סויה
מלח
פלפל גרוס

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד לקבלת גון שקוף. מוסיפים את האפונה מטגנים עוד 3 דקות. מוסיפים מים עד לגובה האפונה, אבקת מרק הבצל, סויה, ממלחים ופלפלים לפי הטעם. מבשלים כרבע שעה עם סיר פתוח כדי לאדות את המים.

 

 

 

 


הוסף תגובה





כל הזכויות שמורות לאתר הדור השלישי