הגיל השלישי
  הדור השלישי >> עוף ביין ופטריות

הגעת לגיל שמותר ...להנות מהחיים! הצטרף אלינו

 

עוף ביין ופיטריות

קל להכנה, טעים מאוד ומשביע. מומלץ להגיש עם אורז.

המרכיבים

כרעיים מפורקים
פלפל שחור גרוס
פפריקה
2-3 בצלים פרוסים
יין אדום
עלי דפנה
תימין
פטריות שמפיניון.

אופן ההכנה

מטבלים את העוף בפלפל ופפריקה. בסיר שטוח וגדול מטגנים את הבצלים עד שיזהיבו. מוסיפים את הכרעיים ומטבלים שוב. מטגנים את העוף עם הבצלים.
מעבירים את העוף והבצלים לתבנית אפייה. מוסיפים את היין. מלח, פלפל, עלי דפנה ותימין.
מכסים את התבנית ואופים בחום של 180 מעלות במשך שעה ורבע. מסירים את הכיסוי מוסיפים את הפטריות וממשיכים לאפות עוד 20 דקות.

 

 


הוסף תגובה





כל הזכויות שמורות לאתר הדור השלישי