הגיל השלישי
  הדור השלישי >> כרוב אדום ותפוחי עץ

הגעת לגיל שמותר ...להנות מהחיים! הצטרף אלינו

 

כרוב אדום ותפוחי עץ

אני אוהבת להוסיף תפוחים להרבה מנות. התפוחים מעדנים ומוסיפים טעם מיוחד. במיוחד אני אוהבת את הכרוב האדום עם תפוחי העץ מנה טעימה וחורפית. אפשר להגיש את המנה חמה או פושרת, בפני עצמה או כתוספת.

חומרים

כרוב אדום חתוך לרצועות
מעט חמאה
בצל אדום פרוס דק
3 כפות חומץ תפוחים
3 כפות דבש או סוכר
1/4 כוס צימוקים שחורים
1/4 כפית קינמון
2 תפוחים ירוקים מגולענים ופרוסים דק
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

בסיר רחב מטגנים את הכרוב במעט החמאה והבצל האדום. מוסיפים את שאר החומרים, פרט לתפוחי העץ, מערבבים ומוסיפים מים. מכסים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.
מוסיפים את תפוחי העץ מבשלים עוד שעה (אם חסר מים מוסיפים) 

 

 


הוסף תגובה





כל הזכויות שמורות לאתר הדור השלישי