הגיל השלישי
  הדור השלישי >> בשר צלי

הגעת לגיל שמותר ...להנות מהחיים! הצטרף אלינו

 

בשר צלי

אצלנו אין ארוחת חג בלי צלי בשר. מסורת מבית סבתא עד היום אני מריחה את ריח הבשר המהביל של הצלי וזכרונות של געגוע עולים לסבתי היקרה. אני שמחה שהמסורת נשמרה וגם לנכדיי אנ מקווה ריח הצלי יעלה געגועים טובים ...........

כמות ל-10 מנות

החומרים

4 ק"ג בשר כתף
4 בצלים קצוצים
4 גזרים
10 שיני שום
עלי דפנה
מעט פלפל אנגלי
מלח, פלפל גרוס

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל עד שיהפוך זהוב מוסיפים את השום והבשר ממליחים קלות. צולים את הבשר עד להשחמה. מוסיפים מים ומשחימים שוב (חוזרים על הפעולה עד שמקבלים את גוון ההשחמה הרצוי לכם).
אחרי ההשחמה מוסיפים את שאר המרכבים מכסים במים ומכניסים לתנור למשך שעתיים.
לפני הגשה מקררים כמה שעות. אנו מגישים עם תפוחי אדמה אפויים בתנור.

 

 


הוסף תגובה





כל הזכויות שמורות לאתר הדור השלישי