הגיל השלישי
  הדור השלישי >> גולש

הגעת לגיל שמותר ...להנות מהחיים! הצטרף אלינו

 

גולש

לא צריך להיות הונגרי כדי לאהוב גולש. אצלנו במשפחה "מתים" על גולש במיוחד בחורף שטעמיו מתפשטים לאורך הגוף ומחממים ומנחמים להפליא.

חומרים

1 ק"ג צוואר עגל או כתף עגל חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים קצוצים
גזר קלוף וחתוך לקוביות
שורש פטרוזילה קלוף וחתוך לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
2 פלפים אדומים חתוכים לקוביות
ענפי סלרי קצוצים
תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
שום
פפריקה מתוקה וחריפה
מלח
פלפל

 

 אופן ההכנה

מטגנים את הבצל ומוסיפים את השום.
מוסיפים את הבשר הפפריקה, המתוקה והחריפההמלח והפלפל.
מוסיפים מים מביאים לרתיחה ומבשלים כרבע שעה.
מוסיפים את הפלפלים, הגזר, השורש, העגבניות והסלרי ומבשלים עוד שעה וחצי.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עוד חצי שעה

 

 


הוסף תגובה





כל הזכויות שמורות לאתר הדור השלישי