הגיל השלישי
  הדור השלישי >> פשטידת תפוחי אדמה

הגעת לגיל שמותר ...להנות מהחיים! הצטרף אלינו

 

פשטידת תפוחי אדמה

החומרים

1 ק"ג תפוחי אדמה מקולפים
5 ביצים
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
פטרוזיליה קצוצה
כוסברה קצוצה
מלח פלפל וכורכום

אופן ההכנה

מבשלים את תפוחי האדמה לפירה
במחבת מטגנים את הבצל עד שהוא זהוב, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
את הבצל והשום שטוגנו מוסיפים לפירה.
מפרידים את הביצים - את החלמונים מוסיפים לפירה עם הפטרוזיליה, הכוסברה ושאר התבלינים.
את החלבונים מקציפים לקצף מוצק עם מעט מלח, מקפלים את הקצף לתערובת הפירה.
ומעבירים לתבנית עגולה משומנת לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. אופים כ45 דקות עש שהפשטידה הופכת זהובה

 

 


הוסף תגובה





כל הזכויות שמורות לאתר הדור השלישי