הגיל השלישי
  הדור השלישי >> אגסים מבושלים ביין

הגעת לגיל שמותר ...להנות מהחיים! הצטרף אלינו

 

אגסים מבושלים ביין

מנה אחרונה נפלאה ופשוטה להכנה.

חומרים:

6 אגסים
2 כוסות יין אדום יבש
0.5 כוס מים
קינמון

 

אופן ההכנה:

מניחים את האגסים בסיר על בסיסם מוסיפים את הסוכר, הקינמון והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה רבע שעה עם מכסה. מוסיפים את היין מביאים לרתיחה ומבשלים רבע שעה נוספים על אש נמוכה בלי מכסה. מעבירים את האגסים לכלי הגשה וממשיכים לבשל את הנוזל עד שיצטמצם ויהפוך לסירופ אותו יוצקים על ההאגסים.
אפשר לפזר מעט קינמון מעל ולהגיש עם כדור גלידה עם מקל קינמון

 

 

 

 


הוסף תגובה





כל הזכויות שמורות לאתר הדור השלישי