הגיל השלישי
  הדור השלישי >> רביולי ריקוטה

הגעת לגיל שמותר ...להנות מהחיים! הצטרף אלינו

 

רביולי ריקוטה

לקראת שבועות, מציג השף רועי ענתבי, השף של מלון ממילא בירושלים מתכון לרביולי ריקוטה. אפשר להתענג על הטעמים לא רק בשבועות........


מצרכים:
150 גרם רביולי עם ריקוטה
3 יח' פרחי צלפים חצויים
פלפל צ'ילי פרוס
1 שן שום פרוס
½ בצל שאלוט פרוס
10 יח' עגבניות שרי אדומות וצהובות
פרמז'ן
חופן ארוגולה
מיץ לימון

אופן ההכנה
להקפיץ במחבת עם שמן זית את העגבניות ולמעוך אותן קלות
להוסיף את בצל השאלוט, השום והפלפל צ'ילי ולצלות לעוד 2-3 דקות
בסיר נפרד, לבשל את הרביולי במים רותחים למשך 2-3 דקות, לסנן את המים ולהוסיף למחבת למשך 2 דקות. לפני ההגשה להוסיף את הצלפים והארוגולה
לתבל במלח, פלפל ומעט מיץ לימון ולפזר מעל פרמז'ן.
 


הוסף תגובה





כל הזכויות שמורות לאתר הדור השלישי