הגיל השלישי
  הדור השלישי >> מרק תפוחי אדמה וכרישה

הגעת לגיל שמותר ...להנות מהחיים! הצטרף אלינו

 

מרק תפוחי אדמה וכרישה

מאכל קל להכנה, טעים להפליא וכמעט ללא מלח.

המצרכים:

2 גזרים

1 בצל פרוס

3 גבעולי סלרי עם העלים

ליטר וחצי מים

1/2 כפית מלח.

פלפל שחור

2 גבעולי כרישה

4 תפ"א חתוכים לקוביות.

אופן ההכנה:

שמים בסיר את הגזרים,הבצל, גבעולי הסלרי המים והתבלינים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כחצי שעה.

מוציאים את הירקות מוסיפים לנוזלים את הכרישה ותפוחי האדמה מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהירקות מתרככים. כ- 20 דקות.

בעזרת מוט חיתוך חשמלי טוחנים את הירקות ויוצרים מרק במרקם קטיפתי.

אפשר להוסיף מעט שמנת מתוקה - אם רוצים. ומגשים.

ניתן להגיש את המרק קר או חם.

 

 

 


הוסף תגובה





כל הזכויות שמורות לאתר הדור השלישי