הגיל השלישי
  הדור השלישי >> דג עם אגסים

הגעת לגיל שמותר ...להנות מהחיים! הצטרף אלינו

 

דג עם אגסים

דג הלברק הוא מלך הדגים בטעמו המיוחד והטעים. ניתן להשיגו כל השנה וכיף לראות את הסועדים מלקקים את האצבעות באכילתו. קלי קלות וטעים מאוד !!!!

המצרכים:

2 אגסים חתוכים לקוביות

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

1 כפית סילאן

1 כף כוסברה קצוצה

1 שן שום

קורט מלח.

1 כף פלפל צ'ילי

פלפל שחור

10 פרוסות פילה ברק

1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור

2 כפות שמן אגוזים

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את שמן הזית, מיץ הלימון, הסילאן, כוסברה, שום, מלח, צ'ילי ופלפל. מוסיפים את האגסים.

מכינים תבנית עם נייר אפיה. מניחים את פילה הדג עם העור כלפי מטה על נייר האפיה. מתבלים במלח ופלפל מברישים בשמן אגוזים ואופים כשמונה דקות. 

להגשה: מניחים את הדג על צלחת ויוצקים את הרוטב מלמעלה.

 

 


הוסף תגובה





כל הזכויות שמורות לאתר הדור השלישי