הגיל השלישי
  הדור השלישי >> פאסטה ברוטב בבישול אורגני

הגעת לגיל שמותר ...להנות מהחיים! הצטרף אלינו

 

רוטב פאסטה בבישול אורגני

הנכדים שלי מאוד אוהבים פאסטה. כשהם באים אלי אני מכינה להם את הרוטב ומגישה עם פאסטה רגילה והם מלקקים את האצבעות. מהרוטב אני תמיד מכינה הרבה כי אין סיכוי שישאר וגם כל כך קל להכין אותו.

מצרכים

בצל בינוני פרוס לפרוסות

שש עגבניות בשלות מקולפות מקליפתן.

שתי כפות שמן זית.

שתי שיני שום

מלח פלפל.

אופן ההכנה

 מטגנים מעט את הבצל בשמן זית מוסיפים את השום ולאחר חימומו

מוסיפים את העגבניות הקלופות מוסיפים מלח ופלפל ומכסים את הסיר עד שהעגבניות מתרככות.

בעזרת בלנדר מוט מרסקים את העגבניות ויוצרים רוטב נוזלי. מוסיפים מלח ופלפל לטעם.

מכינים בנפרד את הפאסטה לפי הוראות היצרן.

מגישים את הפאסטה ומעל את הרוטב. אפשר לתבל גם בבזיליקום או טימין.

 

בתיאבון !!!


הוסף תגובה





כל הזכויות שמורות לאתר הדור השלישי